Eriksövägen 30 / Vaxholm

Slutpris
4 900 000 kr
Referensnummer
174 338
Boarea/biarea
135/48 kvm
Driftkostnad
37 732 kr/år
Tomtarea
889 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2-plans hus och souterräng
Såld
2014-02-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Eriksövägen 30 såldes av oss 2014-02-19. Se alla våra försäljningar i Vaxholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vaxholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett boende som kan användas likt villa eller som två generösa lägenheter. Idag är huset uppdelat till två lägenheter med trädgård och trevliga umgängesytor. Något för dig som vill ha villa nära stan och havet eller för er som vill ha två separata boenden med livskvalité och god ekonomi.

Välkommen till denna trevliga villa med grönskande trädgård, generöst trädäck, närhet till stan och hav! Trädgården, balkongen och uteplatsen bjuder in till umgänge samtidigt som den suddar bort gränsen mellan ute och inne. Villan har genomgående kvalitativa materialval och känsla för detaljer.

Fastigheten är förbesiktigad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.