Fredriksbergsvägen 3 2 Tr / Fredriksberg / Vaxholm

Ljus lägenhet

Slutpris
2 100 000 kr
Referensnummer
105 579
Boarea
108 kvm
Avgift
5 797 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-08-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fredriksbergsvägen 3 2 Tr såldes av oss 2014-08-20. Se alla våra försäljningar i Vaxholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna hemtrevliga bostadsrätt om 4rok (kan användas som 5rok) i familjära Fredriksberg, ett stenkast från stadskärnan. Här bor man med närhet till stan, mysiga kaféer, restauranger, butiker, mataffärer och kommunikationer med såväl båt som buss. Varje bostadsrätt har rätt till en parkering.

I detta boende välkomnas man av vacker parkett som visar vägen in till vardagsrum och kök, vilka tillsammans harmoniserar i öppen planlösning. Den väl tilltagna balkongen suddar gränsen mellan ute och inne samtidigt som söderlägets solstrålar faller in över golvet och sprider sig genom lägenheten på ett vackert och naturligt sätt. Varje sovrum är beläget i varsin del av lägenheten d v s helt ostört från varandra.

Söker ni en hemtrevlig bostadsrätt i familjärt område?
Då ses vi på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.