Fredriksbergsvägen 5 Nb / Fredriksberg / Vaxholm

Rymlig 3:a m. uteplats

Slutpris
1 860 000 kr
Referensnummer
107 769
Boarea
95.6 kvm
Avgift
5 064 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-01-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fredriksbergsvägen 5 Nb såldes av oss 2014-01-31. Se alla våra försäljningar i Vaxholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till populära Fredriksbergsvägen 5!
Här bor man med närhet till stan, goda kommunikationer, skola, mataffär och havet. Hemtrevlig bostadsrätt om 3 rok med goda umgängesytor och sovrum som är placerade i en egen del av lägenheten, helt ostört från varandra. I detta boende finns ett förråd som idag används som ett extra sovrum, vilket är möjligt då lägenheten även har externt förråd. En känsla av öppen planlösning mellan kök och vardasrum ger goda umgängesytor. De generösa fönstren förser med vackert ljus sammtidigt som de binder samman kök, vardagsrum och uteplats på ett naturligt sätt. Uteplats i varmt och soligt söderläge!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.