Fredriksbergsvägen 3 / Fredriksberg / Vaxholm

Hemtrevlig etagelgh

Slutpris
2 200 000 kr
Referensnummer
136 604
Boarea
136 kvm
Avgift
7 153 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2014-01-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fredriksbergsvägen 3 såldes av oss 2014-01-20. Se alla våra försäljningar i Vaxholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna hemtrevliga etagelägenhet om 5rok på populära Fredriksberg. Vardagsrum och kök har öppen planlösning, utgång till solig uteplats, en perfekt plats för umgänge. De generösa fönsterpartrierna suddar bort gränsen mellan ute och inne samtidigt som man välkomnar solens strålar över den nylagda parketten. Bostadens sovrum ligger i olika delar av lägenheten och på så vis helt ostört från varandra. Det nedre planet har sovrum, duschrum och egen ingång. Närhet till mataffär, kommunikationer, stan och havet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.