Fredriksbergsvägen 2 / Fredriksberg / Vaxholm

Slutpris
1 995 000 kr
Referensnummer
146 560
Boarea
108 kvm
Avgift
5 930 kr/mån
Driftkostnad
950 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-09-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fredriksbergsvägen 2 såldes av oss 2014-09-12. Se alla våra försäljningar i Vaxholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig 4:a med goda materialval och känsla för detaljer. Praktisk planlösning med bra umgängesytor och sovrum som är placerade i en egen del av lägenheten, helt ostört från varandra. Vardagsrummet och kökets öppna planlösning bjuder in till umgänge samtidigt som de generösa fönsterpartierna i vinkel välkomnar solens strålar in över golvet. Den väl tilltagna balkongen ut mot grönskan utgör en trevlig plats för middagar, vänner eller bara en bok och ett glas rött. Inglasningen medför att den kan nyttjas såväl sommar som när höstens löv utgör ett sprakande skådespel av färger. Havsglimt till Pålsundet och närhet till stan och havet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.