Fredriksbergsvägen 8 / Fredriksberg / Vaxholm

Slutpris
1 975 000 kr
Referensnummer
160 884
Boarea
88 kvm
Avgift
4 942 kr/mån
Driftkostnad
950 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-01-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fredriksbergsvägen 8 såldes av oss 2014-01-30. Se alla våra försäljningar i Vaxholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig 4:a med goda materialval och känsla för detaljer. Praktisk planlösning med goda umgängesytor och sovrum som är placerade i en egen del av lägenheten, helt ostört från varandra. Här finns lantligt kök från Marbodal som bjuder in till matlagning, umgänge och goda middagar. Duschrummet är stilrent, helkaklat och har fönster som förser med vackert ljus. Lägenheten har en väl tilltagen stenlagd uteplats med söderläge. En given plats för goda middagar eller bara ett glas vin och en bok. Här kan barnen ha sin snögubbe ifred! Närhet till stan och havet. Lägenheten är klassad som en 3:a med förråd som idag används likt sovrum/kontor.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.