Fredriksbergsvägen 7 / Vaxön / Vaxholm

Ljus 4:rok i populär förening

Slutpris
3 050 000 kr
Boarea
108 kvm
Avgift
6 210 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-11-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fredriksbergsvägen såldes av oss 2017-11-30. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Fredriksbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vaxön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna 4 rum och kök i populära Fredriksberg.
Bostaden ligger med ett högt och lugnt läge. Här har du nära till kommunikationer, vatten och båtbryggor. Här bor du i ett härligt område och i en extremt populär och välskött förening. Med sina tre sovrum och förråd så finns det gott om plats för den stora familjen, behöver ni göra om förrådet till ett extra rum så har bostaden ett externt förråd i källaren för förvaring.

På bostadens balkong har du ett högt och soligt läge hela dagen och i köket har du fantastiska arbetsytor för middagsbestyr. Den öppna planlösningen ger möjlighet till sociala tillställningar och rymmer hela familjen. I och med att bostaden har fönster i flera väderstreck så får du ett fantastiskt ljusinsläpp, trevlig utsikt och en härlig känsla. Bostaden har utsikt över staden, Ramsösundet och lekplatsen på gården.

På en kort promenad åt ena hållet så är du på Eriksö naturområden som har motionsslinga, utegym och bad. Går du åt andra hållet så har du tio minuter ner till Vaxholms stadskärna där du har utbud allt ifrån restauranger, caféer, biograf, mataffär och mysiga små butiker. All Vaxholms charm samlad på ett ställe! Vaxholmsbåtarna ligger vid kajen redo att ta dig vidare ut i skärgården eller om du vill båtpendla till innerstan på ca en timma. Vill du hellre åka via buss som kommunikationsmedel så går Vaxholmsbussarna med tät trafik till innerstan eller Danderyd.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration