Kapellgatan 8 / Centrala Vaxholm / Vaxholm

Slutpris
2 210 000 kr
Referensnummer
150 115
Boarea
72 kvm
Avgift
4 844 kr/mån
Driftkostnad
400 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-06-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kapellgatan 8 såldes av oss 2014-06-08. Se alla våra försäljningar i Vaxholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Vaxholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Att bo, att leva mitt i stan!
Välkommen till denna hemtrevliga bostadsrätt om 3rok på skärgårdsidyllen Vaxholm. Ett stenkast från mysiga butiker, cafeér och restauranger ligger Kapellgatan 8. Detta boende erbjuder materialval och detaljer som talar för kvalitet. Köket välkomnar gemensam matlagning och goda middagar för 4-6 personer, vardagsrummet erbjuder soffdel, matplats och ligger i direkt anslutning till en balkong som gärna delar med sig av söderlägets solstrålar. Duschrummet är väl tilltaget och har stora vita kakelplattor som lyses upp av spotlights i kontrast till lavasten och skiffer från Irland, samtidigt som golvvärmen hettar till under fötterna. Två sovrum i lungt läge med plats för dubbelsäng.

Gå ner till populära Silltruten på morgonkvisten och inhandla frukosten som sedan avnjuts på den soliga balkongen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.