Karl Martins Väg 18 / Petersberg / Vaxholm

Slutpris
1 360 000 kr
Referensnummer
185 044
Boarea
60 kvm
Avgift
3 623 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-10-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karl Martins Väg 18 såldes av oss 2014-10-08. Se alla våra försäljningar i Vaxholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Petersberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Att leva, att bo i skärgårdens huvudstad, badrocksavstånd till Vaxholmsfjärden och promenadavstånd till båtklubb med gästplatser. Välkommen till Karl Martins väg 18 en hemtrevlig bostadsrätt om 2rok med fransk och inglasad balkong mot grönskande natur. Här bor man med närhet till centrala Vaxholm, sjön och promenadstråk uti det gröna. Ca 45 min till innerstan!

Smidig kommunikation till stan med buss 670 via Roslags Näsby, Mörby centrum, Danderyds sjukhus, Universitetet och Tekniska högskolan. För soliga dagar kan man även ta promenad ner till Vaxholmsbåtarna som tar kurs in mot stan eller lägre ut i skärgården.

Ett boende på Karl Martins väg erbjuder också närhet till Bogesundslandet, ett friluftsområde med fantastisk bär och svampplockning. Vid Bogesunds slott finns ridhus och en trevlig golfbana. I närheten finns även ishall.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.