Kronängsvägen 29 / Kronängen / Vaxholm

Slutpris
2 100 000 kr
Referensnummer
198 995
Boarea
74 kvm
Avgift
4 200 kr/mån
Driftkostnad
880 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-10-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kronängsvägen såldes av oss 2014-10-29. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Kronängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kronängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och hemtrevlig 3:a om 74 kvm. Här finns god planlösning, generöst ljusinsläpp, balkong med bästa solläge och utsikt till grönska. När man sitter och njuter på balkongen ser man ut till den lummiga grönskan och naturen som käns likt ens närmsta granne. Ett boende, en plats för dig som vill bo nära stan och havet. Ca 45 min till innerstan!

Smidig kommunikation till stan med buss 670 via Mörby centrum till innerstan. För soliga dagar kan man även ta promenad ner till Vaxholmsbåtarna som tar kurs in mot stan eller lägre ut i skärgården.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.