Lärkvägen 24 / Centrala Vaxholm / Vaxholm

3:a med radhuskänsla

Slutpris
2 350 000 kr
Referensnummer
134 617
Boarea/biarea
80/40 kvm
Avgift
5 299 kr/mån
Driftkostnad
250 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-01-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lärkvägen 24 såldes av oss 2014-01-18. Se alla våra försäljningar i Vaxholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Vaxholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta trevliga boende om 3 rok på familjära Lärkvägen. Här bor man i lugn och ro men med några raska steg befinner ni er snart i stan bland butiker, restauranger, caféer, signalerande vaxholmsbåtar och marknader.

En hemtrevlig bostadsrätt med gavelläge och många möjligheter. Detta boende är i 3 plan men källarplanet (ca 40kvm) räknas ej med i bostadens yta. Källarplanet används idag av säljaren som allrum och kontor. Solig uteplats och goda parkeringsmöjligheter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.