Norrhamnsgränd 5 / Centrala Vaxholm / Vaxholm

Mitt i Vaxholm

Slutpris
3 800 000 kr
Referensnummer
142 276
Boarea
113 kvm
Avgift
5 162 kr/mån
Driftkostnad
1 700 kr/mån
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2-plans radhus
Såld
2014-05-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norrhamnsgränd 5 såldes av oss 2014-05-28. Se alla våra försäljningar i Vaxholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Vaxholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

"hemma på våran gata i stan" säger Stina i Saltkråkan!

Det är också vår första känsla när vi besöker detta hemtrevliga boende med sjöglimt till Norrhamnen och belägenhet i område med familjär karaktär. Här bor man i ett lungt och familjärt område mitt i centrala Vaxholm med badstrand, butiker, caféer och restauranger runt knuten.

Ett boende på skärgårdsidyllen Vaxholm om 5 rok i 2 plan med solig, grönskande insynsskyddad uteplats och sjöglimt som påminner om din position i Stockholms skärgård. Ett boende med materialval som talar för kvalitet och stilrena detaljer som sätter guldkant på tillvaron.

Smidig kommunikation till stan med buss 670 via Roslags Näsby, Mörby centrum, Danderyds sjukhus, Universitetet och Tekniska högskolan. På helgen när ni har lite mera tid kan ni ta Vaxholmsbåten in till Stockholm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.