Soldatgatan 13B / Vaxön / vaxholm

Rymlig 1,5:a med centralt läge

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
46,5 kvm
Avgift
3 021 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2017-11-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Soldatgatan såldes av oss 2017-11-30. Se alla våra försäljningar i vaxholm samt även på Soldatgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vaxön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Soldatgatan 13B. En 1,5:a med sina 46,5 kvadratmeter som gör den helt unik i sitt slag.
Ett stort och rymligt kök med fantastiska förvaringsutrymmen och arbetsytor samt gott om plats för matbord och möblering. Väldigt gott om plats för större middagar! Köket renoverades under 2015 och har kvalitativa materialval.
Lägenheten har en rymlig sovalkov och rymmer idag en 1,80 säng, vilket är väldigt ovanligt i en 1,5:a och mitt emot sängen så har vi en vägg av garderober för optimal förvaring. Vardagsrummet är precis som resten av lägenheten väldigt kvadratmeter-smart och har plats för tv möbel, soffa och soffbord. Från vardagsrummet tar du dig till hallen där nuvarande ägare har byråer och i hallen hittar vi mer garderober och bra avhängning och avställningsmöjligheter. Badrummet renoverades under 2014 och är helkaklat och innehar golvvärme, wc, kommod, takdusch, badrumsskåp samt tvättmaskin. Golvet i lägenheten lades om under 2010.

Balkongen har plats för möblering och har ett fantastiskt solläge hela dagen. Från balkongen, vardagsrummet och köket har du havsglimtar och får en fantastisk skärgårdskänsla!

Lägenheten har en stor parkering på baksidan och att bo med bil går jättebra. Pendlar du kollektivt så har du busshållplatsen på ett stenkast avstånd. Vill du inte pendla med buss så har du möjligheten att pendla med Vaxholmsbåten på mindre än en timma. I närheten av bostaden så har vi förskolor, skolor, idrottsanläggning, gym och livsmedelsaffär. Du tar dig ner till Vaxholm på en kortare promenad och du lever verkligen i skärgården. Nere på stan hittar du ett mysigt utbud av uteserveringar, restauranger, caféer och butiker.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration