Strandskogsvägen 2 / Kullön / Vaxholm

Ljus och insynsskyddad 3:a - havsutsikt

Slutpris
4 495 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
4 447 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-01-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Strandskogsvägen såldes av oss 2019-01-16. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Strandskogsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kullön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyproducerad bostad om 84 kvm med inglasad balkong och härlig sjöutsikt - varmt välkomna till detta 55+ boende.
Lägenheten har en magisk utsikt över Norra Vaxholmsfjärden och en väl tilltagen och inglasad balkong med alternativa möbleringsmöjligheter.
Helt utan insyn och med moderna, stilrena, materialval är detta boendet för dig som vill bo med klass. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, högt läge samt stora fönsterpartier. De två sovrummen är voluminösa och rymmer dubbelsäng eller alternativ möblering med en stor och rymlig garderob.

Goda kommunikationer med buss mot Vaxholm och Stockholm. Längs med vattnet är en fin strandpromenad. Föreningen håller på att anlägga en badplats vid stranddelen strax nedanför bostäderna.
På strandskogsvägen 1, 2 och 3 gäller 55+ enligt föreningens stadgar. Detta innebär att förvärvaren ska under tillträdesåret uppnå en ålder av 55. Är det fler än en förvärvare är det tillräckligt att den ena uppnår ålderskravet.

I närheten så har du Eriksö, finns kajakklubb, rodd klubb, motionsspår med utegym och en stor populär badplats.
I stadskärnan, ca 2 km bort finns all tänkbar service, restauranger, caféer, banker, bio, affärer och skärgårdsbåtar. Det är enkelt att pendla till Stockholm, med buss tar det ca 45 minuter och med Waxholmsbåt tar det drygt en timme till Nybrokajen. Ytterskärgården når man på ca 1,5 timme.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration