Timmermansvägen 1B / Centrala Vaxholm / Vaxholm

1rok i stadskärnan!

Slutpris
1 410 000 kr
Referensnummer
206 567
Boarea
39 kvm
Avgift
1 683 kr/mån
Driftkostnad
250 kr/mån
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2014-11-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Timmermansvägen såldes av oss 2014-11-28. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Timmermansvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Vaxholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo centralt i skärgårdens huvudstad! Sjöutsikten över södra Vaxholmsfjärden påminner ständigt om din position i Stockholms skärgård. Ett nyrenoverat boende om 1rok med materialval som talar för kvalitet. Här finns närhet till de butiker, restauranger och mysiga kaféer som denna fantastiska skärgårdsidyll kan erbjuda. Runt knuten finner vi kommunikation som tar dig till stan med buss 670 via Roslags Näsby, Mörby centrum, Danderyds sjukhus, Universitetet och Tekniska högskolan. För soliga dagar kan man även ta promenad ner till Vaxholmsbåtarna som tar kurs in mot stan eller lägre ut i skärgården. Ca 45min till innerstan!

Se till att få nycklarna i din hand och flytta in dina möbler i denna snygga, tidlösa topprenoverade bostad. Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.