Tynningövägen 98

Tynningövägen 98

Slutpris

2 800 000 kr


Vaxholm

Tynningövägen 98


Slutpris
2 800 000 kr

Vaxholm

Välkommen till Tynningövägen 98 som har ett fridfullt och högt läge med en underbar trädgård. Fastigheten formas av en en grönskande skog som tillsammans med sommarens värme får oss att promenera till den närliggande badplatsen. Snart omringas tomten av höstens sprakande kullörer och påminner på så vis om den trevliga kantarellplockningen som sätter guldkant på middagen. Ett boende med öppen planlösning, kvalitativa materialval och en konstnärlig karaktär. Ett boende som ständigt bjuder in till gemensam matlagning, trevliga middagar för små som stora sällskap eller bara mysiga hemmakvällar.

Från Tynningö finns goda kommunikationer till stan med både buss och båt. Denna bostad ligger nära den 4:e busshållsplatsen. Med närhet till såväl Stockholms södra som norra sida når man innerstan på ca 30 min. Att bo på en ö i Stockholms skärgård blir inte mycket enklare än såhär. Morgonbåten kommer till Slussen kl 8!


Referensnummer
32 682
Boarea
200 kvm
Driftkostnad
40 500 kr/år
Tomtarea
2 716 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-10-24

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Tynningövägen såldes av oss 2014-10-24. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Tynningövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.