Vasavägen 6b

Vasavägen 6b

Slutpris

1 720 000 kr


Centrala Vaxholm— Vaxholm

Vasavägen 6b


Slutpris
1 720 000 kr

Centrala Vaxholm— Vaxholm

Välkommen till denna ljusa och hemtrevliga bostadsrätt på entréplan om 3rok på skärgårdsidyllen Vaxholm. Lägenheten är genomgående och har god planlösning med hall som fördelar ljuset på ett naturligt sätt från rum till rum. Vardagsrummet har fönster i vinkel samt direkt anslutning till en väl tilltagen balkong med markis och närhet till grönska, något som suddar gränsen mellan ute och inne. De två sovrummen är enkla att möblera och köket perfekt för gemensam matlagning. Duschrummet är renoverat i samband med stambytet år 2008. En fantastisk lägenhet för er som vill sätta egen prägel och göra detta hem till ert egna! Öppna färgburken, ta fram penslar det är er fantasi som sätter gränserna!

Efter din morgonkaffe och nybakta fralla är det bara att ta på skorna och traska ner till stadskärnan. Vaxholm har trevliga butiker, restauranger, caféer och goda kommunikationer ut i skärgården för er som gillar utflykter. Gillar man både goda middagar och utflykter är det ypperligt att gå ombord på Storskär.


Referensnummer
140 400
Boarea
63 kvm
Avgift
4 132 kr/mån
Driftkostnad
450 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-05-28

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Vasavägen 6b såldes av oss 2014-05-28. Se alla våra försäljningar i Vaxholm

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.