Vegabacken 30

Vegabacken 30

Slutpris

3 125 000 kr


Rindö— Vaxholm

Vegabacken 30


Slutpris
3 125 000 kr

Rindö— Vaxholm

På entréplanet ligger denna charmiga sekelskifteslägenhet på 105kvm om 5rok. Ett boende på populära Rindö med bedårande sjöutsikt och historik. Byggmaterialet kommer till stor del från renoveringen av Stockholms slott, troligen sent 1800-tal. Det enda mellan dig och havet är dom vackra spröjsade fönstren. Bostadsrätten har goda umgängesytor och altan i soligt söderläge. Från altanen går man rakt ner till den gemensamma grönskande trädgården. Badbryggan med sandstrand samt båtbryggan ligger precis nedanför huset. Från trädgården har man god sikt till Vegabryggan där Vaxholmsbåtarna anländer från stan.

Från Rindö finns goda kommunikationer till stan med såväl buss som båt. Att bo, att leva på en ö i Stockholms skärgård blir inte mycket enklare än så här. Med närhet till såväl Stockholms södra som norra sida når man innerstad på endast 45min. Morgonbåten kommer till Slussen kl 8!

Här finns förskola, skola, mataffär, restauranger, ostmakeri och gym.
Bjud med era goda vänner på visningen då vi även kan erbjuda grannlägenheten på 187kvm om 9rok, 3 tornrum och vackra kakelugnar.


http://www.maklarhuset.se/till-salu/bostadsratt/vaxholm-rindo-vegabacken_30-548196


Referensnummer
176 951
Boarea
105 kvm
Avgift
4 111 kr/mån
Driftkostnad
450 kr/mån
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2014-04-04

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Vegabacken 30 såldes av oss 2014-04-04. Se alla våra försäljningar i Vaxholm

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.