Vegabacken 4

Vegabacken 4

Slutpris

4 800 000 kr


Rindö— Vaxholm

Vegabacken 4


Slutpris
4 800 000 kr

Rindö— Vaxholm

Souterrängvilla i mysigt område med havsutsikt!

Charmigt familjeboende med chansen att sätta din egna prägel.
Bostaden är i behov av renovering men ger en härlig känsla med mycket potential. Perfekt planerad souterrängvilla med 3 sovrum 2 vardagsrum och 2 badrum. Bra ljusinsläpp och väl tilltagna ytor på båda plan.
Fastigheten ligger insynsskyddat med högt läge och havsutsikt.
Tomten är en härlig skogstomt och här finns både carport,förråd och terass med markis.


Bussen som tar dig direkt in till både Vaxholm och Strömkajen har hållplats precis vid fastigheten. Föredrar du istället att ta båten in till stan når du efter en kort promenad Vegabryggan där Vaxholmsbåtarna anländer från stan. Smidigt för den som önskar njuta av havet som färdmedel in till jobbet.

Ett par minuters promenad från bostaden når du badklippor, Rindös fina förskola med sina stora gårdar och generösa lokaler, samt Handlarn med generösa öppettider året om och med bra utbud. Utöver det vanliga sortimentet så erbjuds det även färska frukter och bär, grönsaker, nybakat bröd, närproducerat kött från Skarpö Gård samt även postservice. Precis bredvid finns även Restaurang Murres Bar och Kök.

Området Rindö Hamn, ca 20 min gångväg från fastigheten är en levande skärgårdsdröm där det är lätt att njuta av livets goda. Hamnen kan stoltsera med både lokalproducerad ost från prisbelönta Anna på Ostmakeriet, ölbryggeri och kafferosteri.

På Syrran & Jag samt Batteriet avnjuter du en god lunch eller middag medan vågornas sus påminner dig om den vackra plats du bosatt dig på.
I Hamnen finns även kontorshotell, Rindö Hamn Bed and Breakfast samt möjlighet till båtplats för egen båt.

För den aktiva finns alla möjligheter till motion - antingen genom den lokala idrottsföreningen Ka1ifs gedigna träningsutbud, på inomhusgymmet FysioPlus, på tennisbanan , utegymmet eller i elljusspåret. I de intilliggande skogarna finns både bär och svamp. Vill man ta ett dopp finns flera fina badplatser i närområdet.
I Rindö Hamn ligger också öns populära skola för årskurs f-6 och i området finns en vacker lekpark, tillika äppellund.

På Rindö kan du bo med havet som närmsta granne och med smidig livsnjutarpendling in till Strömkajen är du bara en båttur bort från Stockholms puls. Vad passar bättre än att på väg in till jobbet njuta av en kopp kaffe och morgontidningen samtidigt som vår vackra skärgård passerar utanför? På vägen hem lämnar du stressen på fastlandet och njuter av lugnet, naturen, samt den friska luften och möjligheterna som Rindö ger! Matleveranser från tex både ICA, Coop, HelloFresh och Linas Matkasse gör livet ännu mer njutningsbart och enkelt.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
156/50 kvm
Driftkostnad
38 300 kr/år
Tomtarea
787 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2021-11-02

Mäklarhuset Vaxholm

Denna villa på Vegabacken såldes av oss 2021-11-02. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Vegabacken.

Boka värdering

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.