Gamla Dalarövägen 39

Gamla Dalarövägen 39

Slutpris

7 250 000 kr


Vega— Haninge

Gamla Dalarövägen 39


Slutpris
7 250 000 kr

Vega— Haninge

Underbar villa med stor trädgårdstomt och inbyggt garage!

I en av Vegas populäraste villaområden, Söderhagen, finns denna ståtliga villa med underbar trädgårdstomt! Disponerad på två plan, erbjuds här allt en kräsen familj är ute efter med fyra rymliga sovrum, två badrum och stort garage med praktisk ingång rakt in i huset.

Hela huset präglas av en genomtänkt planlösning med sovrum, badrum och allrum fördelat på bägge våningsplan. På entréplan finns även braskaminen med hög mysfaktor som har blivit en naturlig samlingspunkt för hela familjen. På övre plan inspirerar det moderna köket till matlagning och trevliga middagar. Den stora balkongen som sträcker sig från kök till vardagsrum, binder ihop de sociala ytorna med den uppväxta trädgården och här kan man njuta av grillkvällar medan barnen leker fritt på tomten.

På tomten finns alla möjligheter för den med gröna fingrar att plantera ytterliga fruktträd, grönsaksland, buskar och mycket mer.

Naturnära område med gångavstånd till Drevviken som erbjuder bad sommartid och skridskoåkning på vintern. All tänkbar service finns inom kort avstånd vid Port 73, Handen Centrum, ICA Maxi och Länna köpkvarter.

Varmt välkommen hem!


Boarea/biarea
136/62 kvm
Driftkostnad
30 120 kr/år
Tomtarea
1 265 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-03-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.