Atletvägen 9 / Vendelsö / Haninge

Sällsynt investeringschans med totala ytor om över 400 kvm!

Slutpris
7 495 000 kr
Boarea/biarea
120/72 kvm
Driftkostnad
49 700 kr/år
Totalareal
4 950 kvm
Rum
11 rum (8 sovrum)
Såld
2019-07-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Atletvägen såldes av oss 2019-07-19. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Atletvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Atletvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Belägen i Vendelsös lantliga idyll, omgiven av fantastisk natur och djupa skogar med närhet till sjön Drevviken, goda kommunikationer och stort serviceutbud finns unikt tillfälle att förvärva denna fastighet med flertal byggnader. Här finns en souterrängvilla fördelad över tre plan och ett separat gästhus på två plan samt därutöver två garagebyggnader varav en med dusch, pentry och verkstad samt carport och den andra garagebyggnaden består av ca 100 kvm garage/lager/förrådsutrymmen.
Fastighetens sammanlagda ytor fördelar sig över dryga 400 kvm.
Fastigheten lämpar sig utmärkt som generationsboende men även stora uthyrningsmöjligheter finns såväl som generösa ytor för den egna företagaren att bedriva en stadsnära verksamhet i lugna omgivningar. Generösa tomtytor på knappt 5000 kvm har stor potential och framtida avstyckningar kan vara möjliga.

Ca 500 m från fastigheten finns närbelägna Vendelsö Hage (F-6) vilket gör detta boende extra bekvämt för barnfamiljen. Inom 200 m nås det uppskattade Krokodilbadet och Drevviken med skridsko, bad och fiskemöjligheter och det är mindre än 200 m till närmsta busshållplats som trafikerar Haninge centrum med pendeltågskommunikation till bl. a Stockholm central. Nyetablerade Vega station är beläget ca 2 km gång/cykelväg bort.
För den bilburne är det mindre än 20 min till Stockholms innerstad då väg 73 är beläget strax utanför samhället.

Varmt välkomna med ert intresse till detta drömboende och sällsynta investeringschans!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration