Klenavägen 28 / Vendelsömalm / Vendelsö / Haninge

Vendelsömalms finaste!

Slutpris
5 490 000 kr
Referensnummer
151 538
Boarea/biarea
162/90 kvm
Driftkostnad
35 044 kr/år
Tomtarea
1 011 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan med källare
Såld
2014-02-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Klenavägen 28 såldes av oss 2014-02-20. Se alla våra försäljningar i Vendelsö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vendelsömalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

On the Sunny side of the Street! Vendelsömalms troligen finaste villa är nu till salu! Ljust och soligt läge på fin hörntomt i sydväst. Representativ och smakfull i toppskick med öppen modern planlösning, väl tilltagna uteplatser, fin pool, ute-spa och mycket mera! Fräsch, fräckt, tillbyggd och totalrenoverad 2010 med allt utöver livets nödtorft! Härlig och inbjudande relax med special kombibastu och bubbelbad. Hela 40 kvm sammanhängande vardagsrum och matsal med infälld murad öppen spis och braskassett. Generöst och smakfullt arbetskök i vitt med alla maskiner inklusive vinkyl. Praktiskt gäst/arbetsrum intill entrén. Överplan med tre fina sovrum, allrum, takterrass med morgonsol och lyxbad. Spännande källarplan med separat ingång, relax, bastu, gym och vinkällare.
Snygg putsad vit fasad med stämningskapande fasadbelysning. Bred och rymlig grusad infart med plats för4 bilar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.