Svartbäckens By 271 / Svartbäcken / Vendelsö / Haninge

Fräscht i Svartbäcken

Slutpris
2 800 000 kr
Referensnummer
143 190
Boarea/biarea
104/34 kvm
Driftkostnad
28 989 kr/år
Tomtarea
168 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan + souterräng
Såld
2014-05-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Svartbäckens By 271 såldes av oss 2014-05-29. Se alla våra försäljningar i Vendelsö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svartbäcken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fräscht och förbättrat hus med många plusvärden! Fina innertak i trä med massor av spot lights, fina nymålade väggar, lyxigt badrum med bubbelbad och värmegolv, ekgolv i många rum. Härtill två underbara trädäckade uteplatser. Omlagt yttertak 2008. Garage i samfälld länga. Tomten gränsar i bakant mot rart litet skogsparti. I närheten finns riktigt fina strövområden med badsjöar på promenadavånd och vildmark med urskog och rikt djurliv - Tyresta Nationalpark!

Det är nära till bra kommunikationer med direktbussar till Stockholm Central - hög turtäthet! Barnfamiljerna uppskattar Svartbäckens skola (åk 1-6) som är en erkänt bra och trygg skola, Inom området finns även en efterfrågad förskola.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.