Torparvägen 12 / Gudö / Vendelsö / Haninge

Villadrömmen är till salu!

Slutpris
7 200 000 kr
Boarea/biarea
150/40 kvm
Driftkostnad
34 600 kr/år
Tomtarea
1 730 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Torparvägen såldes av oss 2019-06-17. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Torparvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gudö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villadrömmen förverkligad! Trafikfritt läge i mitten av återvändsgata gränsande mot allmänning. Fin villa med mycket omtanke, påkostade materialval, kvalitet och känsla. Villan har öppen och kaxig planlösning som ger den rätta känslan. Med golvvärme i stora delar av entréplanet, vardagsrum med fönster från golvnivå, påkostat golv och braskamin. Stilrent och trivsamt arbetskök med köks-ö med bänkskivor av hög kvalité.

Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en härlig rymd och mingelutrymme. Synnerligen ljusa och inbjudande badrum, varav ett i anslutning till det mäktiga masterbedroom. Generöst tilltagen uteplats med mysig pergola, utespa, 400 kvm trall, tre stora sovrum, ostörd vindsvåning, två fina badrum innebär möjligheter för såväl familj som vänner! Friggebod som kan användas som gästhus eller generationsboende, samt en fint anlagd trädgård för avkoppling och egen odling om man vill.

Varmt välkomna till Torparvägen 12!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gudö

Gudö, som gränsar mot Tyresö kommun, är ett mycket expansivt område i Haninge. Tidigare var Gudö i huvudsak ett fritidhusområde men i takt med att kommunalt vatten och avlopp dragits fram så har området förvandlats till ett villaområde med permanentboende.

Affärer och Restauranger

I Trollbäcken finns bl a flera bra matbutiker. Haninge finns stormarknader (Coop, ICA Maxi m.m), byggvaruhus, stort inomhuscentrum med klädbutiker, restauranger, banker, systembolag, apotek m.m. Vid infarten till Gudö finns välkända klädbutiken Modevillan.

Sport och fritid

Mycket fina naturomgivningar som Tyresta nationalpark som har den största och finaste urskogen söder om Dalälven, gott om vandringsleder och attraktiva rastplatser. Gammelskogen har en särpräglad skönhet och är en fristad för många ovanliga växt- och djurarter. Här kan du kan uppleva orördhet, tystnad och avskildhet – bara två mil från Stockholms centrum. Badplats finns i Lycksjön. Det finns även ett flertalet badplatser vid Drevviken så som Gårdens bad och Krokodilbadet.

Kommunikation

Busshållplats finns på Gudöbroleden som trafikeras frekvent av direktbuss (807 via Trollbäcken, NorraSköndal) till Gullmarsplan på ca 30 min och direktbuss (818) till Stockholm C på ca 35 min. Buss 840 går till Handenterminalen (Haninge centrum) resp. Tyresö, Trollbäcken och Nacka Forum.

Skolor och barnomsorg

Närmaste skolor är Lyckebyskolan/Hagaskolan i Vendelsö samt Pysslingen skola/förskola Vendelsö Hage i Norrby. I Gudö finns en nybyggd kommunal förskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.