Torparvägen 12 / Gudö / Vendelsö / Haninge

Villadrömmen är till salu!

Slutpris
7 200 000 kr
Boarea/biarea
150/40 kvm
Driftkostnad
34 600 kr/år
Totalareal
1 730 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Torparvägen såldes av oss 2019-06-17. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Torparvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gudö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villadrömmen förverkligad! Trafikfritt läge i mitten av återvändsgata gränsande mot allmänning. Fin villa med mycket omtanke, påkostade materialval, kvalitet och känsla. Villan har öppen och kaxig planlösning som ger den rätta känslan. Med golvvärme i stora delar av entréplanet, vardagsrum med fönster från golvnivå, påkostat golv och braskamin. Stilrent och trivsamt arbetskök med köks-ö med bänkskivor av hög kvalité.

Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en härlig rymd och mingelutrymme. Synnerligen ljusa och inbjudande badrum, varav ett i anslutning till det mäktiga masterbedroom. Generöst tilltagen uteplats med mysig pergola, utespa, 400 kvm trall, tre stora sovrum, ostörd vindsvåning, två fina badrum innebär möjligheter för såväl familj som vänner! Friggebod som kan användas som gästhus eller generationsboende, samt en fint anlagd trädgård för avkoppling och egen odling om man vill.

Varmt välkomna till Torparvägen 12!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration