Tallrisgatan 14

Tallrisgatan 14

Slutpris

6 850 000 kr


Alsike— Knivsta

Tallrisgatan 14


Slutpris
6 850 000 kr

Alsike— Knivsta

Stor villa på 205 m² med insynsskyddat läge och dubbelgarage!

Välkomna till Tallrisgatan 14 i vackra Alsike! Detta imponerande hus i två plan erbjuder en rymlig boyta på hela 205 m², komplett med en praktisk dubbelgarage och underbar tomt!

Det första som möter er när ni kliver in är den öppna planlösningen mellan kök, vardagsrum och matsal. Här kan ni umgås med familj och vänner samtidigt som ni lagar mat och njuter av en avslappnad atmosfär. Med totalt 8 rum, inklusive 5 sovrum, finns gott om utrymme för hela familjen och möjlighet att skapa privata oaser för avkoppling.

En fantastisk tillbyggd matsal på entréplanet ger extra utrymme för större sammankomster eller mysiga familjemiddagar. Över matsalen i utbyggnaden finner ni ett sovrum med badrum ensuite, vilket ger flexibilitet och möjlighet till en separat gästsvit eller ett lyxigt utrymme för familjemedlemmar.

Totalt erbjuder huset 3 badrum, vilket garanterar bekvämlighet för hela familjen. Dessutom finns en avkopplande bastu, perfekt för att varva ned och njuta av skön avkoppling efter en lång dag.

Den insynsskyddade tomten erbjuder en trivsam miljö med en altan och paviljong där ni kan njuta av utomhuslivet och umgås med nära och kära. Trädgården är pedantiskt skött och pryds av många träd, buskar och grönska, vilket skapar en rogivande atmosfär och ger en naturlig känsla av avskildhet.

Alsike är en charmig plats att bo på med närhet till bland annat centrala Knivsta, Uppsala och Stockholm. Arlanda nås på endast 20 minuter med bil! Här kan ni njuta av det bästa av två världar - det fridfulla villakvarteret och den enkla tillgången till större städer. Med goda kommunikationer och möjligheten att enkelt ta sig till arbete, skolor och shoppingmöjligheter blir detta hem en idealisk bas för både vardagsliv och äventyr.

Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska hus på Tallrisgatan 14 i Alsike. Det är en perfekt kombination av komfort, rymlighet och närhet till allt ni behöver.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!


Boarea
205 kvm
Driftkostnad
67 127 kr/år
Tomtarea
830 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2023-07-24

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Tallrisgatan såldes av oss 2023-07-24. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på Tallrisgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.