Sök Meny
Såld

Uppsala / Almunge / Mogavägen 9 D

Stilrent och fint renoverat parhus

Välkommen till populära Almunge och detta parhus som erbjuder ett stilrent och modernt boende i två plan!

Ni välkomnas till Mogavägen 9D med en snygg stenplattläggning, ett upplyst plank samt en stor altan i ett insynsskyddat läge. Det insynsskyddade läget gäller även husets baksida som delvis omges av avenbok häck och dels ett snyggt vitmålat plank. Här erbjuds en lättskött trädgård med mindre gräsytor och rabatter på framsidan. Huset ligger intill tågräls som endast används av det mycket charmiga ånglokståget Lennakatten på sommaren.

Huset från 1992 har en varmventilerad krypgrund med betongbjälklag och vattenburen uppvärmning via mekanisk frånluftsvärmepump, ny värmepump från 2012. Med fräscha ytskikt och många fönster är detta ett ljust och trevligt hus med rymliga rum. Dess 138 kvm fördelar sig på hall, vardagsrum, kök med matplats, 4 sovrum, 2 duschrum samt tvättstuga/groventré. Köket erbjuder gott om köksförvaring och arbetsytor samt erbjuder all teknisk utrustning. Vardagsrummet leder via altandörren ut till det inglasade uterummet som ligger på tomtens baksida i insynsskyddat läge med sol hela dagen. Från tvättstugan nås groventrén och det varmbonade garaget som rymmer en bil och förvaring. På husets framsida finns även ett isolerat förråd.

Fastigheten är anmäld till fiber som ännu ej dragits. I huset finns centraldammsugare och larmsystem.

Här bor ni i en lugn barnvänlig miljö med närhet till busshållplats, livsmedelsbutiker, badplats, förskola och skola. Pendlarvänligt läge till såväl Uppsala, Arlanda som Stockholm.

Denna försäljning sker med Mäklarhusets trygghetspaket "Skyddat köp".

Välkommen på visning, välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Almunge
Mogavägen 9 D
Slutpris: 2 965 000 kr
Boarea: 138 kvm
Driftkostnad: 27 300 kr/år
Tomtarea: 424 kvm
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-05-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Almunge / Mogavägen