Uls-Väsby 70

Uls-Väsby 70

Slutpris

4 380 000 kr


Länna— Almunge— Uppsala

Uls-Väsby 70


Slutpris
4 380 000 kr

Länna— Almunge— Uppsala

Stort, nytt, unikt & idylliskt!

Straxt söder om Länna och det populära Borgardalsbadet vid Lötsjön breder den vackra Ulvsbygden ut sig. Alldeles intill den stora hästgården Ulvs-Väsby Gård finner detta stora och fina hus med adressen Uls-Väsby 70 som är byggt 2016. Det är ett 201 kvm stort 1½-planshus med unik planlösning och ger en riktigt bra känsla. Köket är hela 32 kvm stort och med 4,6 meter i takhöjd till nock. Även vardagsrummet ger en bra känsla av rymd. I övrigt finns på entréplan ett sovrum, en stor tvättstuga, stort badrum och rymlig hall. Övervåningen har två vanliga sovrum, ett badrum och ett jättestort sovrum med öppet ända upp till nock. Det stora sovrummet skulle kunna användas som allrum eller avdelas till två sovrum. Intill huset finns carport för en bil med ett 18,5 kvm stort vidbyggt varmisolerat förråd.

Ulvsbygden, eller Ulsbygden, är ett rikt och vackert kulturlandskap. I det direkta grannskapet finns ett 30-tal villafastigheter. För den hästintresserade finns mycket hästverksamhet i närheten. Ca 350 m söder om huset ligger Ulvs-Väsby Gård som kan erbjuda boxplatser och lösdrift, de har även ett stort ridhus. Länk till deras hemsida hittar du längre ner på denna sida. Ulvsbygden har även en mycket aktiv hembygdsförening där de bl.a. varje sommar arrangerar Ulsfreds-festivalen. En länk till Ulsbygdens bygdeförening hittar du längre ner på denna sida. Två km norr om huset ligger det populära Borgardalsbadet vid Lötsjön, eller "Lännabadet" som också många Uppsalabor kallar det. Här finns badstrand, hopptorn och fina klippor att dyka ifrån. Tre km väster om huset ligger Fjällnora friluftsområde med bl.a. badstrand, kanotuthyrning på sommaren och långa upplogade långfärdsskridskoleder på vintern. Hit når du lätt med cykel genom skogen längs skogsvägar. Länkar till Borgardalsbadet och Fjällnora hittar du längre ner på denna sida.
I Länna finns Förskola och Lågstadieskola (F-3), i Almunge finns skola för åk F-9. Länna Bruk grundades på 1700-talet som järnbruk och var under stora delar av 1900-talet ett sågverk. Idag är Länna Bruk en populär restaurang i unik miljö och med unik utformning. Utöver restaurangen finns även en stor vinkällare och en fin vinprovningssal. Genom Länna går även museijärnvägen Lännakatten och vandringsleden Upplandsleden. Länkar till Länna Bruk, Lännakatten och Upplandsleden hittar du längre ner på denna sida.


Boarea
201 kvm
Driftkostnad
38 548 kr/år
Tomtarea
1 504 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-03-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.