Albertinas Väg 25

Albertinas Väg 25

Slutpris

2 250 000 kr


Alunda— Östhammar

Albertinas Väg 25


Slutpris
2 250 000 kr

Alunda— Östhammar

Central bostadsrätt med villakänsla!

Välkommen till Albertinas Väg 25 beläget i populära Alunda! Här bor ni med naturen runt knuten på en levande ort med ett rikt föreningsliv.

Den stora gavellägenheten i ett plan ger er en härlig villakänsla tack vare den tillhörande trädgården på framsidan och balkongen som nås från bostadens vardagsrum. Det trivsamma köket har nyligen renoverats på ett mycket smakfullt sätt med moderna grå luckor i kombination med ljusa detaljer och rostfria vitvaror. Här kan ni enkelt duka för hela familjen intill fönstret som vetter mot framsidan och entrén och intill ligger en praktisk tvättstuga. I bostaden finns även ett fint renoverat badrum med duschväggar, en separat mindre gästtoalett samt bostadens tre sovrum i varierande storlekar som gör att alla kan få sitt eget krypin. Till bostaden finns även ett källarförråd samt ett uteförråd - perfekt förvaring för gräsklipparen och vinterdäcken.

I HSB BRF 154 Abrahamstorp bor ni i en stabil förening som består av 44 bostadsrättslägenheter som byggdes år 1980. Föreningen har även 17 st garage, 19 st p-platser samt 18 st p-platser med motorvärmare. Föreningen har gemensamma utrymmen så som tvättstuga, bastu/relax samt en stor samlingslokal med uteplats. Här bor ni på en lugn bilfrigata i centrala Alunda men med närheten till elljusspår, badplats, pulkabacke, förskola, grundskola (F-9), idrottshall, välsorterad ICA-butik samt Alunda bussterminal. Ni når snabbt väg 288 som smidigt tar er mot Uppsala eller Östhammar.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information.


Boarea
87 kvm
Avgift
4 294 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2022-09-10

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Albertinas Väg såldes av oss 2022-09-10. Se alla våra försäljningar i Alunda samt även på Albertinas Väg.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.