Börsta 14

Börsta 14

Slutpris

1 450 000 kr


Alunda— Uppsala

Börsta 14


Slutpris
1 450 000 kr

Alunda— Uppsala

Fridfullt läge med närhet till Alunda och Uppsala

Hjärtligt välkommen till Börsta 14 och detta enplanshus som är beläget på återvändsgata. Här har ni en härlig vacker naturtomt, gott om gräsyta, bodar, parkering och flera samlingsplatser. Huset har nyttjats permanent de senaste fyra åren men passar lik väl som (vinterbonat) sommarhus.

Husets planlösning fördelar sig på ett stort och luftigt vardagsrum som vetter mot genomgångsköket. I vardagsrummet finns en mysig kamin som sätter stämningen och burspråket ger karaktär åt rummet. Husets veranda nås från vardagsrummet, här kan ni även spendera de regniga dagarna under taket. Det finns gott om plats för middagsbord i både kök och vardagsrum. Bostaden har tre sovrum, varav ett större. Badrummet är utrustat med dusch, handfat och tvättmaskin medan husets WC ligger i anslutning till hallen.

Här i Tuna bor du idylliskt och fridfullt. Bygdegården ligger ett stenkast från fastigheten och bara några hundra meter bort ligger även Tunaskolan (F-9). Det finns även en förskola i Tuna. Här har ni även en lanthandel, och längst länsväg 273 går bussar och längst med länsväg 288, ca 2,5 km från fastigheten, har ni frekvent kollektivtrafik som tar er in till Uppsala och mot Öregrund. Kort och gott ett optimalt läge för dig som letar efter ett boende med närheten till naturen!

Välkommen hem!


Boarea
71 kvm
Driftkostnad
28 845 kr/år
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-05-28

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Börsta såldes av oss 2021-05-28. Se alla våra försäljningar i Alunda samt även på Börsta.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.