Karin Alinders Väg 17 / Alunda / Östhammar

Slutpris
550 000 kr
Referensnummer
171 644
Boarea
124.5 kvm
Avgift
5 704 kr/mån
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2014-04-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karin Alinders Väg 17 såldes av oss 2014-04-15. Se alla våra försäljningar i Alunda

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Alunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I trivsamma Alunda finner ni detta bostadsrättsradhus i två plan med både uteplats och balkong! Planlösningen fördelar sig på entré med ljust tapetserade väggar, trevligt kök med skåpinredning i ek och matplats för fyra-sex personer samt rymligt vardagsrum med utgång till uteplats. På entréplan finner ni även tvättstugan och det mindre badrummet med dusch samt ett sovrum. Ovanvåning med övre hall, tre bra sovrum samt badrum med badkar. Utgång till balkong från ett av sovrummen.

I Alunda finns bra utbud av service, samt goda kommunikationer till Uppsala via länsbussar (buss 811 och 886) och via länsväg 288. Inom Alunda finns förskolor och grundskola åk 1-9. I Gimo (ca 1,6 mil) finns även gymnasieskola.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.