Sök Meny
Såld

Östhammar / Alunda - Kilby / Kilby 110

Välkommen till denna gamla Missionskyrka mitt i en mysig liten landsbygdsby med ca 20-25 fastigheter och bondgårdar och minst 10 barn i åldrarna 1-10 år, ca 7 km från Alunda centrum.
Huset är uppfört ca 1910 och renoverat de senaste åren. Husets boyta är idag ca 142 kvm med möjlighet att utöka med 80 kvm i den idag oinredda rumsytan på övervåningen.
Hall med trägolv, ljusa färger och öppet in mot stort vardagsrum om ca 34 kvm, också här med trägolv och ljusa väggar, liksom även högt i tak, stora fönster i två väderstreck och utgång till träaltan med sol stor del av dagen-kvällen.
Två bra sovrum. Badrum med duschkabin och badkar. Tvättstuga med förvaring, tvättmaskin, torktumlare och grovingång. Kök med ljus skåpinredning, vitrinskåp och köksmaskiner. Intill köket finns matsal med vitmålade trägolv, ljusa väggar, fungerande kakelugn och fönster i två väderstreck. Under trapp finns förrådsutrymme. På övre plan finns liten hall, sovrum om ca 14 kvm med trägolv och ljusa väggar. Innanför sovrummet finns stort förråd/klädkammare med fönster. Ca 80 kvm ionredd rumsyta med pärlspontsväggar och stort fönster. Denna yta kräver golv och isolering, men kan inrymma ca 3 sovrum och ett badrum.
Ett boende helt i sitt eget slag!

Sponsrade länkar
Östhammar / Alunda / Kilby
Kilby 110
Slutpris: 1 900 000 kr
Boarea/biarea: 120/81 kvm
Driftkostnad: 33 338 kr/år
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-06-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Alunda / Kilby
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!