Kilby 110 / Kilby / Alunda / Östhammar

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea/biarea
120/81 kvm
Driftkostnad
33 338 kr/år
Totalareal
1 146 kvm
Rum
4 rum (3-6 sovrum)
Såld
2017-06-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Kilby såldes av oss 2017-06-03. Se alla våra försäljningar i Alunda samt även på Kilby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kilby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna gamla Missionskyrka mitt i en mysig liten landsbygdsby med ca 20-25 fastigheter och bondgårdar och minst 10 barn i åldrarna 1-10 år, ca 7 km från Alunda centrum.
Huset är uppfört ca 1910 och renoverat de senaste åren. Husets boyta är idag ca 142 kvm med möjlighet att utöka med 80 kvm i den idag oinredda rumsytan på övervåningen.
Hall med trägolv, ljusa färger och öppet in mot stort vardagsrum om ca 34 kvm, också här med trägolv och ljusa väggar, liksom även högt i tak, stora fönster i två väderstreck och utgång till träaltan med sol stor del av dagen-kvällen.
Två bra sovrum. Badrum med duschkabin och badkar. Tvättstuga med förvaring, tvättmaskin, torktumlare och grovingång. Kök med ljus skåpinredning, vitrinskåp och köksmaskiner. Intill köket finns matsal med vitmålade trägolv, ljusa väggar, fungerande kakelugn och fönster i två väderstreck. Under trapp finns förrådsutrymme. På övre plan finns liten hall, sovrum om ca 14 kvm med trägolv och ljusa väggar. Innanför sovrummet finns stort förråd/klädkammare med fönster. Ca 80 kvm ionredd rumsyta med pärlspontsväggar och stort fönster. Denna yta kräver golv och isolering, men kan inrymma ca 3 sovrum och ett badrum.
Ett boende helt i sitt eget slag!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration