Olandsvägen 8

Olandsvägen 8

Slutpris

3 610 000 kr


Alunda— Östhammar

Olandsvägen 8


Slutpris
3 610 000 kr

Alunda— Östhammar

Modernt enplans parhus byggt 2017 med riktigt bra känsla

Unik möjlighet att få köpa ett av de populära parhusen på Olandsvägen. Om du gick miste om chansen att köpa ett av dessa parhus när de byggdes för ett par år sedan så kommer här en ny möjlighet som du inte bör missa. Redan när du svänger upp i området infinner sig en en känsla av trevnad och livskvalité. Väl inne i huset på Olandsvägen 8 förstärks den känslan ännu mer. Du möts i hallen av en öppen och ljus planlösning med stora generösa ytor. Detta mycket praktiska och nästan "helt nybyggda" enplanshus har sina 138 m² fördelade på 4 sovrum, kök, vardagsrum, hall, badrum, gäst-wc och tvättstuga. Det allra största sovrummet har en stor walk-in-closet med fin skåpsinredning och i vardagsrummet finns en braskamin. Därutöver tillkommer ett varmgarage på 25 m² med fjärrmanövrerad port och direktingång till bostaden. På framsidan av huset finns en altan och baksidan gränsar mot ett skogsparti.

Olandsvägen har ett lugnt och skyddat läge men ligger samtidigt centralt i Alunda med 320 m till Furustugans förskola, 830 m till Olandsskolan (F-9), 360 m till vårdcentralen, 490 m till ICA Supermarket och 490 m till Alunda busstation. Du når snabbt väg 288 som nästan hela vägen till Uppsala är trefilig med mitträcke.


Boarea/biarea
138/25 kvm
Driftkostnad
37 239 kr/år
Tomtarea
584 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-04-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.