Olandsvägen 8 / Alunda / Östhammar

Modernt enplans parhus byggt 2017 med riktigt bra känsla

Slutpris
3 610 000 kr
Boarea/biarea
138/25 kvm
Driftkostnad
37 239 kr/år
Totalareal
584 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-04-26
Bostaden är såld!

Denna parhus på Olandsvägen såldes av oss 2019-04-26. Se alla våra försäljningar i Alunda samt även på Olandsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Alunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik möjlighet att få köpa ett av de populära parhusen på Olandsvägen. Om du gick miste om chansen att köpa ett av dessa parhus när de byggdes för ett par år sedan så kommer här en ny möjlighet som du inte bör missa. Redan när du svänger upp i området infinner sig en en känsla av trevnad och livskvalité. Väl inne i huset på Olandsvägen 8 förstärks den känslan ännu mer. Du möts i hallen av en öppen och ljus planlösning med stora generösa ytor. Detta mycket praktiska och nästan "helt nybyggda" enplanshus har sina 138 m² fördelade på 4 sovrum, kök, vardagsrum, hall, badrum, gäst-wc och tvättstuga. Det allra största sovrummet har en stor walk-in-closet med fin skåpsinredning och i vardagsrummet finns en braskamin. Därutöver tillkommer ett varmgarage på 25 m² med fjärrmanövrerad port och direktingång till bostaden. På framsidan av huset finns en altan och baksidan gränsar mot ett skogsparti.

Olandsvägen har ett lugnt och skyddat läge men ligger samtidigt centralt i Alunda med 320 m till Furustugans förskola, 830 m till Olandsskolan (F-9), 360 m till vårdcentralen, 490 m till ICA Supermarket och 490 m till Alunda busstation. Du når snabbt väg 288 som nästan hela vägen till Uppsala är trefilig med mitträcke.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn