Tuna 315

Tuna 315

Slutpris

3 000 000 kr


Alunda— Uppsala

Tuna 315


Slutpris
3 000 000 kr

Alunda— Uppsala

Välplanerad och rymlig villa med naturskönt läge i Tuna

Varmt välkommen till denna rymliga och välplanerade villa i Tuna några km från Alunda. Huset är beläget i naturskönt och barnvänligt område och kan erbjuda härliga sällskapsutrymmen, fyra sovrum, pool och garage, perfekt för barnfamiljen!

Huset är fördelat på två plan och på nedre plan fördelar sig planlösningen på en rymlig välkomnande hall, stort kök med utgång till tomten, rymligt vardagsrum med härlig braskamin för kyliga kvällar och utgång till altan samt trallbelagd uteplats med pool, sovrum med intilliggande duschrum och bastu samt en toalett och tvättstuga. På övre plan finner ni ett sällskapsrum/tv-rum, tre sovrum varav ett med gott om förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderob samt ett badrum med dusch och wc.

Här bor ni med naturen in på knuten ett stenkast från Tuna skola med årskurs F-9, förskola, Tuna lanthandel, brädgård, återvinningsstation, kyrka och bygdegård som anordnar många olika aktiviteter. Några km bort finns Alunda med Ica, apotek, vårdcentral, konditori och restauranger mm. Pendlar ni nås väg 288 smidigt som tar er till Uppsala på ca 20-25 minuter.

Välkommen hem!


Boarea/biarea
156/22 kvm
Driftkostnad
29 222 kr/år
Tomtarea
1 973 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-07-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.