Åloppe Karlsro 135

Åloppe Karlsro 135

Slutpris

3 660 000 kr


Bälinge— Uppsala

Åloppe Karlsro 135


Slutpris
3 660 000 kr

Bälinge— Uppsala

Unikt boende i populära Bälinge!

Välkommen till en unik och idyllisk bostadsmöjlighet! Här finner du en härlig tomt med ett charmigt soldattorp som bjuder på en historisk charm och bevarade originaldetaljer!

Bostadshuset sträcker sig över två plan och erbjuder ett bekvämt och praktiskt boende för hela familjen. På nedre plan finner du ett ljust och välkomnande kök med matplats intill ett stort fönsterparti, där du kan njuta av utsikten över den grönskande trädgården medan du lagar mat. Här finns också ett vardagsrum fulladdat med värme, här njuter ni av mysiga stunder framför braskaminen eller sommartid öppnar upp dörrarna till den lummiga trädgården, där ni umgås med familj och vänner! Vidare finner ni tre sovrum, ett badrum samt en praktisk tvättstuga.

På övre plan finns ett stort allrum med även där en tilltalande braskamin och två sovrum och en wc/dusch. Här finns gott om utrymme för hela familjen att umgås och koppla av, samtidigt som du har en enastående utsikt över dem grönskande omgivningarna.

Tomten är omgiven av grönska och ger en känsla av lugn och ro. Här kan du njuta av vacker natur och avkopplande dagar. Soldattorpet på gården är en riktig pärla och har bevarade originaldetaljer, som ger en känsla av att resa tillbaka i tiden. Detta gör fastigheten unik!

På tomten finns även ett praktisk dubbelgarage med intilliggande förråd, där du enkelt kan parkera bilarna eller använda som extra förvaringsutrymme, ett generöst separat förråd med plats för det mesta man behöver i trädgården.

Boendet är helt enkelt en dröm för alla som vill ha ett bekvämt och trivsamt boende i en idyllisk miljö. Missa inte chansen att ta del av detta unika tillfälle!


Boarea
178 kvm
Driftkostnad
36 200 kr/år
Rum
7 rum (5-7 sovrum)
Såld
2023-07-14

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Åloppe Karlsro såldes av oss 2023-07-14. Se alla våra försäljningar i Bälinge samt även på Åloppe Karlsro.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.