Hyggesvägen 12 / Bälinge / Uppsala

Enplansvilla med källare i Bälinge, för den stora familjen

Slutpris
2 870 000 kr
Referensnummer
161 779
Boarea/biarea
110/110 kvm
Driftkostnad
42 561 kr/år
Tomtarea
613 kvm
Sovrum
7 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med inredd källare
Såld
2014-05-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Hyggesvägen 12 såldes av oss 2014-05-07. Se alla våra försäljningar i Bälinge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bälinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trevliga enplansvilla med inredd källare i Bälinge, 110 + 110 kvm, ett mycket bra och väldisponerat hus för den riktigt stora familjen. Idag finns 7 sovrum men kan med lätthet omdisponeras om annan planlösning önskas. Kök renoverat med vit skåpinredning, inbyggt vitrinskåp, kyl och frys i rostfritt och med isvatten- resp ismaskin, vinkyl, inbyggd micro, inbyggd espressomaskin, hällspis och stor matplats för ca 6-8 personer. Källare med gott om förvaring. Stor gillestuga med braskamin med insats. Renoverat badrum/bastu. Tvättstuga. Från köket utgång till stor trallbelagd terrass med spa-anläggning och gott om utrymme kring en grill för härliga sommarkvällar med många matgäster. Garage samt biluppställningsplats för flera bilar på uppfarten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.