Diskusvägen 25 / Björklinge / Uppsala

Slutpris
2 150 000 kr
Referensnummer
120 980
Boarea/biarea
140/33 kvm
Driftkostnad
36 275 kr/år
Tomtarea
400 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1,5-plan
Såld
2014-06-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Diskusvägen 25 såldes av oss 2014-06-03. Se alla våra försäljningar i Björklinge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björklinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fint kedjehus i mycket barnvänligt område med insynsskyddad och solig tomt. Tomten vetter mot allmänning i soligt västerläge och har ett bra läge i området näst längst in på återvändsgata. Garage och carport samt plats för två bilar på uppfarten.
Entréplan har stora sällskapsutrymmen med vardagsrum, matrum och kök. Öppen modern planlösning mellan kök och matrum. Fint renoverat kök med gott om arbetsytor. Kamin i matrummet ger både värme och mysfaktor. Hall, sovrum, badrum med kakel och klinker samt tvättstuga med groventré.
Övre plan har hall med klädkammare, badrum med kakel och klinker samt tre sovrum varav det stora kan delas av till två sovrum.

Huset ligger med gångavstånd till skola, mataffär och ett stenkast från fotbollsplanen. Björklinge har goda busskommunikationer till Uppsala samt nära påfart till nya E4-an. Bra barnomsorg med förskolor och skola från F-9. Badplats finns vid Långsjön.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.