Fasma 19 / Björklinge / UPPSALA

Slutpris
2 140 000 kr
Boarea
134 kvm
Driftkostnad
32 572 kr/år
Totalareal
1 590 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-02-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Fasma såldes av oss 2017-02-01. Se alla våra försäljningar i Björklinge samt även på Fasma

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björklinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig och välplanerad enplansvilla med garage i gott skick. Vackert och naturnära läge endast ca 6 km utanför Björklinge. Flera större renoveringar gjorda under senare år som nytt tak, kök, badrum, gäst-wc, trekammarbrunn och luft/vattenvärmepump. Barnvänligt med stor tomt och skolskjuts som stannar ett stenkast bort. I Björklinge finns bland annat förskola, skola, mataffär, idrottsaktiviteter och fint bad på somrarna.

Huset består av en rymlig hall med riktigt bra förvaringsmöjligheter samt tre sovrum i bra storlek. Fina sällskapsytor med stort kök och vardagsrum samt två altaner varav en under tak. Två toaletter samt två duschkabiner underlättar med flera personer i hushållet. Genomgående bra med förvaring där det finns gott om garderober samt förråd innanför tvättstugan och ett större förråd ute. Isolerat och uppvärmt garage som är vidbyggt huset och gott om plats för flera bilar på uppfarten.

Fiber planeras för området!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration