Bryggholmen / Enköping

Bryggholmens Gård - sjötomt

Slutpris
4 800 000 kr
Referensnummer
120 551
Byggnadstyp
Huvudbyggnaden 1 1/2-plan
Såld
2014-06-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Bryggholmen såldes av oss 2014-06-05. Se alla våra försäljningar i Enköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bryggholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva sjöfastigheten Bryggholmens Gård med anor från slutet av 1600-talet. Gården är belägen på Bryggholmen - en naturskön ö belägen centalt i Mälardalen, ca 1 mil sydost om Enköping. Ön har endast båtförbindelse. Endast en knapp timmes bilfärd från Stockholm. Fastigheten är under avstyckning och i denna delen säljs gårdcentrum med huvudbyggnaden (herrgården), flygel, stugor, friggebod/uthus, lider, smedja, ladugård, servicebyggnad, gästhamn och brygga med badplats. Ingår även 7 avstyckade tomter för fritidshusändamål. Fastigheten består av ca 19 ha. Ca 8 ha är åkermark, ca 1 ha tomtområdet och resterande ca 10 ha är skogs- och tomtmark.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.