Älgvägen 4 / Hummelsta / Enköping

Slutpris
2 100 000 kr
Referensnummer
109 314
Boarea
139 kvm
Driftkostnad
46 960 kr/år
Tomtarea
791 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-01-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Älgvägen 4 såldes av oss 2014-01-27. Se alla våra försäljningar i Enköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hummelsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Renoverad 1½ plans villa om ca 139 kvm med vidbyggt garage och förråd. Villan är löpande renoverad de senaste åren och har bl a nyare tak, kök och badrum. Ett perfekt boende för barnfamiljen i o m dess lugna läge i Hummelsta med allmänning och skogsparti som gränsar mot baksidan av trädgårdstomten. En liten lekplats som går att se från tomten finns också alldeles i närheten. I trädgården finns det gott om utrymme för lek och spring och en pool att svalka sig under varma sommardagar. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.