Enöglavägen 20 B / Enögla / Enköping

1:a på Enöglavägen

Slutpris
400 000 kr
Referensnummer
107 431
Boarea
24.5 kvm
Avgift
1 695 kr/mån
Såld
2014-02-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Enöglavägen 20 B såldes av oss 2014-02-03. Se alla våra försäljningar i Enköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enögla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Perfekt som första lägenhet eller övernattningslägenhet. Bra läge med gångavstånd till centrum och kommunikationer. På Enögla Torg har du endast några gångsteg till både affär och restaurang.

Denna trevliga 1:a har balkong i sydvästläge med kvällsol. Rummet har en kokvrå samt plats för både matbord, säng och soffa i compact-living-stil. Helkaklat duschrum (renoverat 2004) med toalett, handfat och dusch. Hall med 3 garderober. Fastigheten stamrenoverades 2004. Välkommen till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.