Fregattvägen 3 / Bredsand / Enköping

Mälarnära tomt

Slutpris
598 000 kr
Referensnummer
44 398
Tomtarea
1 719 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2014-11-20
Bostaden är såld!

Denna tomt på Fregattvägen 3 såldes av oss 2014-11-20. Se alla våra försäljningar i Enköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bredsand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Området ligger i Övre Bredsandsskogen, ett nytt bostadsområde i Bredsand som ger Enköping ett ansikte mot Mälaren. Tomterna är stora och bevaras delvis som naturtomt. Området ligger lungt och naturskönt i direkt anslutning till rekreationsområden med bad- och båtliv på ett par minuters promenadavstånd. Bredsandsbadet erbjuder bl a sandstrand, hopptorn, café och minigolfbana. Övre Bredsandsskogen är till viss del färdigställt med byggnationer. Nu byggs även närliggande Bredsandsbyn. Bredsandsbyn planeras med 48 bostadsrätter, förskola, café/butik och ytterligare villatomter.

Övre Bredsandsskogen ligger ca fyra kilometer från Stora Torget i Enköping, Sveriges närmaste stad. Närheten till staden, naturen med rekreationsområden och Mälaren kännetecknar området.
Från området till Enköpings järnvägsstation är det ca sex kilometer. Restiden till Stockholm är ca 37 minuter med snabbtåg och ca en timme med bil.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.