Gullbergsvägen 1 / Lillkyrka / Enköping

Familjevilla i barnvänliga Lillkyrka

Slutpris
1 790 000 kr
Referensnummer
147 315
Boarea/biarea
112/110 kvm
Driftkostnad
38 000 kr/år
Tomtarea
861 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med källare och vidbyggt garage
Såld
2014-09-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Gullbergsvägen 1 såldes av oss 2014-09-15. Se alla våra försäljningar i Enköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lillkyrka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Endast enskilda visningar, kontakta mäklare Leif Eriksson på 0171-243 15 för tidsbokning.

Familjevilla på hörntomt med högt läge och vacker utsikt i barnvänliga Lillkyrka, ca 14 km söder om Enköping. Gångavstånd till förskola, skola, fotbollsplan, motionsspår och med skog & natur inpå knuten. Bergvärme installerad med låga uppvärmningskostnader. Flertal renoveringar utförda senaste åren, bl a nytt kök.

Här finns ytor för hela familjen (totalt 222 kvm) samt gott om utrymme för egen verksamhet i och med hela källarplanet. Boarea 112 kvm fördelat på 4 rum och kök. Tre sovrum, vardagsrum & matsal i vinkel, helkaklat badrum och hall. Hel källarvåning om 110 kvm med gillestuga och öppen spis, 3 inredda rum/kontor/hobby, förråd, matkällare, klädkammare, tvättstuga, pannrum, dusch- och bastuavdelning samt separat toalett.

Inglasat uterum på baksidan samt nybyggd uteplats med trall. Fin tomt med högt och ogenerat läge, uppväxt trädgård med en mångfald av vackra perenner, buskar, rabatter, träd och stora gräsytor för lek och spring. Kopplat garage samt plats för flertal bilar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.