Kantarellgatan 16 / Bergvreten / Enköping

Tillfälle i Bergvreten

Slutpris
4 375 000 kr
Boarea
202 kvm
Driftkostnad
40 000 kr/år
Tomtarea
1 096 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Byggnadstyp
1 1/2-plan etage
Såld
2015-02-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Kantarellgatan såldes av oss 2015-02-01. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Kantarellgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergvreten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Arkitektur och omgivning i en lyckad kombination! Högt läge på vacker, kuperad naturtomt med fina uteterrasser. Storslaget vardagsrum med 5,5 meter som högsta takhöjd samt stora ljusinsläpp och öppen spis. Bergvreten är ett lugnt, attraktivt villaområde med närhet till skola, förskolor, natur, affär och golfbana. Ett tillfälle för den som söker ett representativt boende utöver det vanliga, både exteriört och interiört.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.