Kryddgårdsgatan 23, lgh 41303 / Centrum / Enköping / Nyproduktion

Kommande nyproduktion - Centrum

Slutpris
1 350 000 kr
Referensnummer
151 102
Boarea
54 kvm
Avgift
3 037 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-08-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kryddgårdsgatan 23, lgh 41303 såldes av oss 2014-08-21. Se alla våra försäljningar i Enköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I centrala Enköping uppförs en nyproducerad fastighet som står färdigställd våren 2015. Fastigheten har ett unikt läge i Enköpings kärna och har närhet till shopping, kulturliv, kommunikationer och trevliga promenadstråk. Fastigheten omfattar 54 stycken lägenheter av varierande storlek. Samtliga lägenheter har väl genomtänkt planlösning, trevliga materialval och är utrustade med balkong, terrass eller fransk balkong. På entréplan finns garageplatser, gemensamma utrymmen och en butikslokal. Brf Stadsterrassen 2 är för er som söker ett modernt boende mitt i centrala Enköping.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.