Kryddgårdsgatan 23, lgh 41104 / Centrum / Enköping / Nyproduktion

2:a - nyproduktion i centrum

Slutpris
1 025 010 kr
Boarea
45 kvm
Avgift
2 531 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2015-01-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kryddgårdsgatan 23, lgh 41104 såldes av oss 2015-01-23. Se alla våra försäljningar i Enköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Flytta in i en helt nybyggd lägenhet i april 2015. Denna toppmoderna lägenhet är en 2:a om 45 kvadratmeter belägen mitt i stan med närhet till caféer, restauranger och butiker. Helkaklat badrum med golvvärme, vardagsrum & kök med i öppen planlösning samt sovrum (eller arbetsrum). Lägenheten har fransk balkong mot Källgatan. Hiss, tvättstuga i huset samt lägenhetsförråd. Månadsavgiften är 2531 kr (inkl vatten och värme). Insats och upplåtelseavgift är 1 025 010 kr. Kontakta Mäklarhuset så berättar vi mer om projektet Stadsterrassen Etapp 2 och de första stegen till en egen lägenhet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.