Kuttervägen 22 / Bredsand / Enköping

Slutpris
828 000 kr
Referensnummer
107 896
Tomtarea
1 417 m²
Såld
2014-06-05
Bostaden är såld!

Denna tomt på Kuttervägen 22 såldes av oss 2014-06-05. Se alla våra försäljningar i Enköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bredsand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Centralt i Bredsandsområdet, i Bredsandbyn, planeras nu 48 bostadsrätter, förskola, café/butik samt 28 villatomter. Från Bredsandsbyn är det nära till Mälaren och Bredsandsbadet, endast ca 300 meter via gångvägar. Flertal båtklubbar i närområdet. Förskola är planerad med inflyttning 2013.

Nu startar försäljningen av ytterligare 28 villatomter i Bredsandområdet. Tomterna på Korvett- och Kuttervägen har ett mycket fint läge med endast ca 300 meters promenad till badet via gångstigarna Strandvägen och Badvägen. I Bredsandsbyn finns en stor variation av lite mindre villatomter till mycket attraktivt pris till de mer exklusiva tomterna på "Gräddhyllan". Bredsand erbjuder lång sandstrand, hopptorn, grillplatser, strandcafé och minigolf.

Välkommen att kontakta Mäklarhuset för visning av villatomter. Det går även bra att själv bese tomterna och området är öppnat för trafik.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.