Kuttervägen 15 / Bredsand / Enköping

Mälarnära villatomter i Bredsand

Slutpris
548 000 kr
Referensnummer
32 507
Tomtarea
1 464 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2014-10-20
Bostaden är såld!

Denna tomt på Kuttervägen 15 såldes av oss 2014-10-20. Se alla våra försäljningar i Enköping

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bredsand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Enköpings nya villaområde vid Mälaren! Byggklara, prisvärda villatomter med närhet till badstrand, strandcafé och restaurang. Förskola och butik planeras. Tomter med priser från 548 000 kr.

BREDSANDSBYN (Kutter- och Korvettvägen).
Tomterna på Korvett- och Kuttervägen har ett mycket fint läge med endast 300 meters promenad via gångstigarna Strandvägen och Badvägen. I Bredsandsbyn finns en stor variation av villatomter till mycket attraktivt pris till de mer exklusiva tomterna på "Gräddhyllan". I Bredsandsbyn finns i dag 13 villatomter till salu i prisintervallet 548 000 - 898 000 kr. Samtliga tomter på Korvettvägen är slutsålda.

BREDSANDSTERRASSEN (Yachtvägen)
Finns nu endast 1 tomt kvar till salu. Stor, ljus och soligt tomt med mycket fint läge på innerringen. Pris 648 000 kr (tomtareal 1 774 kvm).

ÖVRE BREDSANDSSKOGEN (Skonar-, Fregatt- och Korvettvägen)
Området är till stor del bebyggt och ligger i direkt anslutning till Bredsandsbyn. I dagsläget har vi endast en tomt till salu i ytterringen, Fregattvägen 15, med en tomtarea om 1 772 kvm, pris 992 000 kr.

Vänligen se bifogad prislista för samtliga tomter som är till salu. Välkommen att kontakta Mäklarhuset för ytterligare information. Tomterna säljs med först-till-kvarn-principen. Klicka gärna in på bifogad länk www.bredsandsskogen.se.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.