Kuttervägen 19

Kuttervägen 19

Slutpris

648 000 kr


Bredsand— Enköping

Kuttervägen 19


Slutpris
648 000 kr

Bredsand— Enköping

I Enköping endast 37 minuter från Stockholm C startar försäljningen av Mälarnära villatomter! Centralt i Bredsandsområdet, i Bredsandbyn, planeras nu 48 bostadsrätter, förskola, café/butik samt 28 villatomter. Från Bredsandsbyn är det nära till Mälaren och Bredsandsbadet, endast ca 300 meter via gångvägar. Flertal båtklubbar i närområdet. Förskola är planerad med inflyttning 2013.

Tomterna på Korvett- och Kuttervägen har ett mycket fint läge med endast ca 300 meters promenad till badet via gångstigarna Strandvägen och Badvägen. I Bredsandsbyn finns en stor variation av lite mindre villatomter till mycket attraktivt pris till de mer exklusiva tomterna på "Gräddhyllan". Bredsand erbjuder lång sandstrand, hopptorn, grillplatser, strandcafé och minigolf.

Välkommen att kontakta Mäklarhuset för visning av villatomter. Det går även bra att själv bese tomterna och området är öppnat för trafik.


Referensnummer
75 554
Tomtarea
1 738 m²
Såld
2015-01-14

Mäklarhuset Enköping

Denna tomt på Kuttervägen 19 såldes av oss 2015-01-14. Se alla våra försäljningar i Enköping

Boka värdering
Leif Eriksson, ansvarig mäklare i Enköping

Leif Eriksson

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.