Polgatan 5

Polgatan 5

Slutpris

2 300 000 kr


Munksundet— Enköping

Polgatan 5


Slutpris
2 300 000 kr

Munksundet— Enköping

Familjevänligt enplanshus som behöver en hjälpande hand.

Välkommen till familjevänliga och populära Munksundet. Ett trevligt och rymligt boende på arrendetomt med närhet till Drömparkens vackra promenadstråk och Enköpings bästa lekplats.
Villan som är belägen på en hörntomt har en boyta på 144 kvm och ett garage. Här finns en hall med plats för avhägning och ett stort inbjudande vardagsrum, kök, matplats, badrum och tre ljusa sovrum med möjlighet att skapa två till. I det rymliga vardagsrummet finns fina ljusinsläpp och utgång till trädgården och den privata uteplatsen med mycket eftermiddag och kvällssol. Köket har generösa arbetsytor och bra förvaring med plats för flera personer kring matbordet.
Här kan man njuta av ett bekvämt boende med allt på ett plan, det gör att villan bör passa såväl ung som gammal. Du bor dessutom i lugna och trivsamma kvarter. Huset skulle behöva en hjälpande hand. Genom renovering av värmesystem och att köpa lös tomten från kommunen kommer driftkostnaderna sjunka betydligt, ca 12 068 för arrendet om året plus den elkostnaden som kostar för uppvärmningen av huset. vilket gör detta boende relativt billigt. Drömparken ligger med ca 2 min gångväg ifrån ytterdörren och du har nära till skolor, gymnasieskola, förskolor, minigolf, skateboardbana, hamnen, matvarubutiker vackra promenadstråk och idrottsanläggningar, Centrum finns med 10 min gångavstånd med närhet till butiker och restauranger. För dig som pendlar når du motorvägen med bil på endast fem minuter.

Fram till 2021-10-31 har man ett arrende för tomten om 12,068 kr/år men som löper ut 2021-10-31. Från och med 2021-11-01 – 2031-10-31 är avgälden 22 865 kronor / år.
Priset för att köpa loss tomten är 75 procent av gällande marktaxeringsvärde.
Marktaxeringsvärde är 742 000 kronor.
742 000 * 0,75 = 556 500 kronor.

Skrivs med friskrivningsklausul pga dödsbo. Husets golv har sjunkit skulle behöva ett lyft, se under bilagor offert ifrån Golvlyftarna.

Välkommen till ett boende med ett stort mått av livskvalité.


Boarea
144 kvm
Driftkostnad
49 899 kr/år
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2020-10-12

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Polgatan såldes av oss 2020-10-12. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Polgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.