Helena Wass - mäklare i Enköping

5 av 5 i betyg på HittaMäklare (5 omdömen)

Min främsta egenskap är att jag har ett stort personligt engagemang i varje bostadsaffär. Mina kunder brukar säga att jag är ambitiös, lyhörd, positiv och att de känner sig trygga genom processen - vilket för mig är det bästa kvitto jag kan få som mäklare.

Ett vinnande koncept

Dessutom har jag både lång erfarenhet, gedigen kunskap och i kombination med Mäklarhusets unika marknadsföringsverktyg har jag allt som behövs för att kunna nå högsta möjliga försäljningspris. Jag är en driven mäklare som är rak, tydlig, ambitiös och med en grym känsla för vad situationen kräver. Vill du ha en mäklare som ger allt för just din försäljning så finns jag här för dig.

Med enormt driv, engagemang och stor kunskap gör jag allt för att överträffa era förväntningar

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Helena Wass Fastighetsmäklare
Helena Wass

Fastighetsmäklare

Nöjda kunder
5 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler